Home / Αστρολογία / Αισθηματικές προβλέψεις από 9/7 έως 15/7

Αισθηματικές προβλέψεις από 9/7 έως 15/7

Επιτέλους, ο Ερμής μας κάνει το χατίρι να επανέλθει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12 του μήνα, άσχετα αν ως τότε μας βγάλει λιγάκι την πίστη. Με τη βοήθεια του Άρη στον Κριό, αυτοί οι δύο λοιπόν, θα γεμίσουν τη βδομάδα μας ως την Κυριακή με εκνευρισμό και όρεξη για καυγάδες. Βοηθάνε όμως, να τα λέμε κι αυτά, στο να κλείσουμε εκκρεμότητες. Τώρα, αν η εχθρότητα που νιώθουμε για το σύμπαν όλο κι ο παρορμητισμός που μας προκαλεί, μας οδηγήσει στην καταστροφή, αυτό είναι άλλο θέμα! Καλή εβδομάδα είπαμε;

 

 

Κριός
Είσαι που είσαι οξύθυμος πάντα, Κριάρι μου, έρχεται κι αυτή η βδομάδα να σε κάνει τούρμπο. Είσαι έτοιμος να τα σπάσεις όλα και δεν το έχεις πάρει κι είδηση! Εσύ που είσαι σε σχέση θα κάνεις το ταίρι σου να υποφέρει για τα καλά αφού είσαι ανεξέλεγκτος πλέον. Δεν το καταλαβαίνεις καν το πόσο εριστικός γίνεσαι. Αν καταφέρει να επιβιώσει η σχέση σου αυτή τη βδομάδα, ετοίμασε κουφέτα! Εσύ που είσαι μόνος ξέχνα τους έρωτες ως την Κυριακή. Από τότε κι έπειτα κάνε ό, τι θες, δε με νοιάζει, αλλά κάτσε στα αυγά σου ως τις 12/7 με ακούς;

Pillowfight: Μεγαλύτερη υπομονή από του Παρθένου, δε θα βρεις.

Goodnight: Θα σκοτωθείς με τον Σκορπιό. Στην κυριολεξία.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου μην περιμένεις να συνεννοηθείς με άνθρωπο αυτή τη βδομάδα. Πιο πιθανόν είναι να κάνεις σωστή κουβέντα με τον σκύλο σου. Υπομονή ως το Σαββατοκύριακο που θα στρώσει. Τα εν οίκω μη εν δήμω λέμε και το λέμε για κάποιον σοβαρό λόγο. Μην μπλέκεις τρίτα πρόσωπα στη σχέση σου. Ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε φίλους. Φάουλ στον εαυτό σου θα κάνεις και θα χάσεις και το πέναλντι. Λίγη υπομονή, εσύ που είσαι μόνος και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα. Φως στο ερωτικό τούνελ θα δεις πάντως, αυτό είναι υπόσχεση. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται, αν δεν είναι εδώ και δεν το έχεις πάρει είδηση ακόμα.

Pillowfight: Σοβαρότητα και ηρεμία με Αιγόκερω.

Goodnight: Σε αποσυντονίζει ο Υδροχόος.

 

 

Δίδυμος
Λεφτά κι έρωτας πάνε μαζί Διδυμάκι μου; Μπορεί και ναι, στην περίπτωσή σου, που αυτή τη βδομάδα θα σε απασχολήσουν και τα δύο πολύ έντονα.
Μην αφήσεις τον εκνευρισμό που σου προκαλεί η αστάθεια στα οικονομικά σου να γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Διαχωρισμός τώρα, πριν γίνει η αιτία καβγάδων και χωρισμού. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα. Το θέμα είναι πως παλιότερα σε είχε τρελάνει στις υποσχέσεις που δεν κράτησε. Πιστεύεις πως αλλάζει ο άνθρωπος; Εδώ σε θέλω.

Pillowfight: Ο Καρκίνος ξέρει από οικονομία χρημάτων αλλά δεν τσιγκουνεύεται συναίσθημα.

Goodnight: Ο Παρθένος είναι γερολαδάς, απλά.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, θέλει προσοχή αυτή η βδομάδα γιατί ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου θα σε γονατίσει λιγάκι μέχρι να γυρίσει ορθός. Δεν ξέρω τι του έκανες αλλά έχει πολύ μένος με σένα. Προσοχή στο τι λες στο ταίρι σου. Όταν λέμε ότι δε θα μπορείς να εκφραστείς, το εννοούμε. Όλα λάθος θα βγαίνουνε από τα χείλη σου γι’ αυτό μάσα καλύτερα μην έχουμε άλλα. Προσοχή και σε σένα που είσαι μόνος γιατί από τα νεύρα σου μπορεί να δείξεις ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από το αληθινό σου και να μη θέλει να σε πλησιάσει άνθρωπος. Κρίμα είναι να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις επειδή το θέλει ο Ερμής.

Pillowfight: Ο Σκορπιός ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις.

Goodnight: Του Τοξότη και ανάλυση να του κάνεις δε θα καταλάβει. Άσ’ το.

 

 

Λέων
Η επικοινωνία δε θα είναι το φόρτε σου, Λιοντάρι μου, γι’ αυτό τη βδομάδα αυτή θα πρέπει αν είσαι διπλά προσεκτικός στο τι λες και τι κάνεις, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα. Κόκκινη ζώνη θα μοιάζει η σχέση σου όλη τη βδομάδα αφού με το ταίρι σου δεν έχετε την υπομονή να συζητήσετε για τα πιο απλά πράγματα, με ωριμότητα. Λες και σας έχει βάλει ο ανάδρομος ψάχνετε να βρείτε ευκαιρίες για καβγάδες. Περαστικά σας.
Δεν είναι ώρα για να δεύτερες ευκαιρίες. Με ακούς εσύ που είσαι μόνος; Κάνε υπομονή, αυτή η κατάσταση τελειώνει, αλλά μη γυρίσεις στα παλιά που σε πλήγωσαν!

Pillowfight: Με τον Τοξότη θα τσακωθείς αλλά θα κανονίσεις κι ένα ταξίδι ταυτόχρονα.

Goodnight: Δε θες να κλειστείς μέσα με τον Αιγόκερω.

 

 

Παρθένος
Περίεργη εβδομάδα αυτή, Παρθενάκι μου, από εκείνες που μπορούν να σε στείλουν απευθείας σε ψυχολόγο γιατί θα ανεβαίνεις ψηλά και θα βρίσκεσαι στα χαμηλά πριν προλάβεις να απολαύσεις τη θέα. Δεν είναι μέρες αυτές για λύσεις όλα τα προβλήματά σου με το ταίρι σου γιατί εκεί που υπάρχει συνεννόηση, εκεί ξεσπάει ο καβγάς που γκρεμίζει ό,τι χτίσατε. Άφησε τις κουβέντες από Δευτέρα που θα έχει κέφια το Ερμής. Δε θα μπορέσεις να πλησιάσεις άνθρωπο για φλερτ, εσύ που είσαι μόνος, αφού η γλώσσα θα δένεται κόμπος. Μην το πιέζεις. Μετά τις 12 του μήνα θα μπορέσεις να κάνεις παιχνίδι.

Pillowfight: Με τον Σκορπιό πέφτετε και σηκώνεστε μαζί.

Goodnight: Ο Δίδυμος θα σε αφήσει να κυλιέσαι στα πατώματα.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου τα νευράκια που έχεις θα τα πληρώσεις ακριβά, να το ξέρεις. Μη με κοιτάζεις αθώα, φιτίλι αναμμένο είσαι κι ας μην το παραδέχεσαι. Ηρέμησε γιατί θα προκαλέσεις αλυσιδωτές εκρήξεις. Θες κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την ένταση που νιώθεις και φυσικά καλύτερο θύμα από το άλλο σου μισό, δεν υπάρχει. Μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής προβλέπω να έχεις ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο με τη συμπεριφορά σου.
Μου αρέσει που θες να φλερτάρεις κιόλας. Εδώ δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον εαυτό σου, θα βγάλει άλλος άκρη μαζί σου; Άσε από Δευτέρα τα ερωτικά παιχνίδια. Ως τότε, στη γωνίτσα σου.

Pillowfight: Ο Λέων τουλάχιστον διασκεδάζει μαζί σου.

Goodnight: Δεν θες τον Ταύρο, τα παίρνει όλα σοβαρά.

 

 

Σκορπιός
Δε θα υποφέρεις και πολύ αυτή τη βδομάδα, Σκορπιουδάκι μου, αλλά μην περιμένεις να περάσεις και ζάχαρη. Τουλάχιστον είσαι από τους λίγους που ναι μεν ο ανάδρομος έχει τρελάνει, αλλά έχεις βαλθεί να τον τρελάνεις κι εσύ. Μία μικρή ασυνεννοησία με το ταίρι σου υπάρχει αλλά μάλλον φταίει το γεγονός πως έχετε βαρεθεί την καθημερινότητα και θέλετε να αποφύγετε και οι δύο υποχρεώσεις που σας κουράζουν. Μετατρέψτε τη ρουτίνα σε παιχνίδι. Εσύ έπρεπε ήδη να είχες βρει τρόπο να περάσετε καλά! Μία νέα γνωριμία που δε θα σου γεμίσει το μάτι, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι καλό διότι όπως είναι γνωστό, από μια μεγάλη κόντρα γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας.

Pillowfight: Μίσησε στον Αιγόκερω. Μπορείς.

Goodnight: Δε σε αφορά ο Ιχθύς. Καθόλου όμως.

 

 

Τοξότης
Μη λες πολλά αυτή τη βδομάδα, Τοξοτάκι μου. Μερικές φορές είναι καλύτερα να κρατάς κλειστό το στόμα σου γιατί με αυτά που λες, αλλά και τον τρόπου που τα λες, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Αν και ο καιρός δεν είναι κατάλληλος, εσύ αποφασίζεις πως τώρα πρέπει να λύσεις όλα τα προβλήματα της σχέσης σου και μάντεψε, δημιουργείς περισσότερα γιατί γίνεσαι απότομος, ανάγωγος και κακός. Εύγε. Τώρα θες και νέες σχέσεις με τέτοια συμπεριφορά; Εγώ λέω να κάνεις υπομονή ως τις 12/7 και μετά να δεις αν μπορείς να συνυπάρξεις με άλλον άνθρωπο. Γνώμη μου.

Pillowfight: Πες ναι στον Υδροχόο γιατί μόνο αυτός μπορεί καταλάβει τη γλώσσα σου.

Goodnight: Μακριά από Καρκίνο. Θα τον κάνεις να κλάψει.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, μία μελαγχολία θα την έχεις αυτή τη βδομάδα αφού θα νιώσεις πως η μόνη σου φίλη θα είναι η μοναξιά σου. Έλα, μην το βάζεις κάτω, ανάδρομος είναι και θα περάσει. Ίσως νιώσεις πως ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει αυτή τη βδομάδα, αλλά μην ξεχνάς τον ανάδρομο Ερμή. Είναι σαν να μιλάτε διαφορετικές γλώσσες ξαφνικά. Το κακό φεύγει σύντομα οπότε μάζεψε υλικό για κουβέντα, μετά τις 12 του μήνα. Καλό θα ήταν να προσέξεις λιγάκι το ίματζ σου αυτές τις μέρες ώσπου να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, γιατί δείχνεις λάθος πρόσωπο προς τα έξω και σιγά έτσι μη βρεις τον έρωτα.

Pillowfight: Καρκίνος, το συνώνυμο της υπομονής κι επιμονής.

Goodnight: Ιχθύς, δεν μπορεί, τα θέλει όλα τώρα.

 

 

Υδροχόος
Πρόγραμμα, Υδροχόε μου, πρέπει να έχεις πρόγραμμα αν θες να βγει η βδομάδα. Και καλά μετά τις 12 του μήνα το πράγμα στρώνει, ως τότε τι γίνεται; Καταστροφή, αν δεν προσέξεις. Αν δε θες γκρίνιες από το άλλο σου μισό, τότε μην του υπόσχεσαι πράγματα που δεν έχεις σκοπό να κάνεις. Είναι προτιμότερο να του πεις την αλήθεια παρά ένα ψέμα για να αποφύγεις περισσότερες κουβέντες. Εσύ που είσαι μόνος, υπομονή ως το Σαββατοκύριακο. Το σκηνικό αλλάζει για τα καλά, μετά θα παρακαλάς να βρίσκεις λίγο χρόνο για σένα.

Pillowfight: Παρθένος και ξερό ψωμί. Τα κάνει όλα μόνος του και συμφέρει.

Goodnight: Κριός. Κανένα κοινό σημείο επαφής.

 

 

Ιχθύς
Με τα ρούχα σου θα τρώγεσαι όλη τη βδομάδα, Ψαράκι μου και αλίμονο σε εκείνον που θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει. Χαμός. Μάλλον είναι καλύτερο να σε αφήσουν όλοι μόνο σου μέχρι να ηρεμήσεις. Δε γίνεται να τσακώνεσαι με το ταίρι σου για τα πάντα. Δε γίνεται. Πολλά τα νεύρα σου και μέχρι να περάσει η κακή επιρροή των άστρων, θα έχεις κάνει ζημιές πολλές. Στο λέω να το ξέρεις. Μείνει σπίτι σου, αν είσαι μόνος, τουλάχιστον ως την Κυριακή. Μείνε μέσα, δες ταινία, παίξε κάνα παιχνίδι αλλά σώσε τον κόσμο και μη συναναστραφείς μαζί του για λίγο.

Pillowfight: Λέων, έχει αυτό το κάτι που θέλεις.

Goodnight: Σκορπιός, δεν τον θες με τίποτα.

 

πηγη

Check Also

Περίεργη εβδομάδα γι’ αυτά τα ζώδια.

Κριός: Προσέξτε να μην ερμηνεύσετε λάθος τα σήματα του συντρόφου σας και να μην αγνοήσετε …

Αφήστε μια απάντηση