Home / Αστρολογία / Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/06 έως 28/06

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/06 έως 28/06

Το αστρολογικό γεγονός την εβδομάδα αυτή είναι η μετακίνηση του Άρη από τα Ψαράκια στον Κριό, που είναι και κυβερνήτης του. Εκεί θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τις 07 Ιανουαρίου, ενώ στο ίδιο ζώδιο θα γυρίσει το φθινόπωρο σε ανάδρομη πορεία. Από το ζώδιο αυτό θα κάνει όψεις με τις εκλείψεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 2 χρόνια στον άξονα Καρκίνου–Αιγόκερου, αλλά και θα πραγματοποιήσει όψεις με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, γεγονός που θα ξεκινήσει ένα χορό από εκρήξεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο προβλέπονται πολλές αλλαγές. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, καθώς τα πάντα έχουν την τάση να έρθουν πάνω-κάτω, ειδικά για τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) καθώς και για τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης). Τέλος, μέχρι και τις 25 του μήνα προχωρούν σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, κάτι που θα μας φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν μας ή θα επαναφέρει εκκρεμότητες που δεν έχουν κλείσει.

 

Κριός

Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο για περισσότερους από 6 μήνες, αρχίζει μια περίοδος εντάσεων και νεύρων, είτε από την δική σου πλευρά, είτε προς εσένα, αλλά και μιας μοναδικής ενέργειας και δύναμης που βιώνεις. Οι τομείς που επηρεάζονται περισσότερο είναι το σπίτι κι η οικογένεια, καθώς και το κομμάτι της καριέρας. Βέβαια, με τους ανάδρομους πλανήτες σε Καρκίνο και Αιγόκερω, έχεις τη δύναμη πλέον να μπορέσεις να κλείσεις όλες όσες εκκρεμότητες έχεις αφήσει να χρονίζουν, είτε στον ερωτικό τομέα, μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος σε αυτό το σημείο του ωροσκοπίου σου, είτε στη δουλειά, με τρεις ανάδρομους πλανήτες στο αντίστοιχο σημείο.

 

Ταύρος

Η νέα θέση του Άρη, από τη μία, θα σου φέρει στην επιφάνεια ένα παρασκήνιο που γίνεται εν αγνοία σου και σε επηρεάζει άμεσα. Από την άλλη, όμως, η ψυχολογία σου δε θα είναι και στα καλύτερά της. Βέβαια, έχεις την τύχη με το μέρος σου και η βοήθεια θα έρθει από κει που δεν το περιμένεις. Με τον Ουρανό στο δικό σου ζώδιο, τα ξαφνικά γεγονότα είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνική τύχη, αύξηση των οικονομικών σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είναι άσχημη ιδέα να αγοράσεις ένα λαχείο. Ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να έρθει το 10 το καλό.

 

Δίδυμος

Η Αφροδίτη επιτέλους γυρνάει σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο, οπότε οι αναβολές επιτέλους σταματάνε και τα πράγματα ξεκινούν σιγά σιγά να παίρνουν το δρόμο τους, ενώ σταματάει αυτό το πήγαινε-έλα από το παρελθόν. Με τον Ερμή ανάδρομο στον τομέα που μιλάει για τα οικονομικά σου, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία είτε για να ζητήσεις πίσω χρήματα που σου χρωστάνε είτε να επαναφέρεις μια συζήτηση περί αύξησης που έχει μπει στον πάγο. Καλό, όμως, θα είναι να προσέχεις τις υπερβολές σε αγορές και σε σπατάλες που μπορεί να σε δελεάζουν. Επιπλέον, δεν υπογράφουμε συμβόλαια και ξανακοιτάζουμε τις συμφωνίες. Τέλος, τα νέα ξεκινήματα που σχεδιάζεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για μετά τις 12 Ιουλίου.

 

Καρκίνος

Με την έκλειψη που μόλις πραγματοποιήθηκε στο δικό σου ζώδιο σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στον Κριό, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όλους τους τομείς. Οι αλλαγές για τις οποίες έχουμε ήδη μιλήσει έχουν ξεκινήσει και η μεταμόρφωσή σου είναι προ των πυλών. Με τον ανάδρομο, όμως, Ερμή στο ζώδιό σου θα δεις αρκετή ασάφεια στην επικοινωνία σου αλλά και πολλές καθυστερήσεις. Μην πτοηθείς, όμως! Είναι ευκαιρία να προλάβεις να συνειδητοποιήσεις όλα όσα γίνονται μέσα και έξω σου. Τέλος, μη σου κάνει εντύπωση εάν αρχίσεις από το πουθενά να σκέφτεσαι ένα άτομο που έχει βγει από τη ζωή σου εδώ και καιρό. Εάν το επιθυμείς, είναι καλή εποχή για επανασυνδέσεις.

 

Λέων

Αν με παρακολουθείς εδώ και καιρό, θα θυμάσαι πως σε είχα προειδοποιήσει πως ετοιμάζεσαι για αλλαγή πορείας, ειδικά στο κομμάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά σου. Τώρα, λοιπόν, έχει έρθει η ώρα να κάνεις πράξη όλα εκείνα τα σχέδια που υπάρχουν στο μυαλό σου εδώ και μήνες. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι και δεν αντέχεις άλλη πίεση. Ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθάει για έναν τελευταίο έλεγχο και μια επανεξέταση, πριν τα κάνεις όλα γυαλιά καρφιά. Μην τρομάξεις, όμως, από όσα θα σου έρθουν. Τα καλύτερα είναι μπροστά! Οπότε, πέταξε από πάνω σου όλα εκείνα που σε πιέζουν για να ανοίξεις χώρο για τα νέα.

 

Παρθένος

Έχεις την όρεξη για να τρέξεις πράγματα και καταστάσεις αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο όλα μοιάζουν κολλημένα και στάσιμα. Ο Άρης από τον Κριό σου δίνει τα φτερά να πετάξεις αλλά ο ανάδρομος Ερμής σε κρατάει στο έδαφος. Θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι τις 12 Ιουλίου και τότε θα δεις τα πράγματα να παίρνουν το δρόμο τους. Από την άλλη, τα απωθημένα σου κάνουν την εμφάνισή τους, ειδικά στον ερωτικό τομέα! Οπότε, με τόσους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, το απωθημένο σου προβλέπεται να σου χτυπήσει την πόρτα. Το αν, όμως, θα την ανοίξεις αυτή την πόρτα είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή.

 

Ζυγός

Ο Άρης περνάει στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Από τη μια, το πάθος είναι παρόν στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και στη δουλειά σου. Από την άλλη, όμως, μπορεί όλο αυτό να σου βγει και σε ένταση που θα προκαλέσει καυγάδες και νεύρα και σε σένα και τους γύρω σου. Θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην παραγωγική και την εκρηκτική ενέργεια που νιώθεις. Το καλό είναι πως έχεις πλέον τη δύναμη να πείσεις τα άτομα που έχεις δίπλα σου να πάνε με τα νερά σου, μιας και η φλόγα που εκπέμπεις είναι μεγάλος βοηθός σου.

 

Σκορπιός

Τα νεύρα σου πρόκειται να δοκιμαστούν αρκετά αυτές τις ημέρες, μιας και όπου κι αν γυρίσεις βλέπεις μπροστά σου το παρελθόν σου. Παλιοί έρωτες, φίλοι που έχεις καιρό να δεις, συνεργάτες που έχετε χαθεί, αλλά κι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στη μέση ή ακόμα και που έχεις ξεχάσει την ύπαρξή τους. Εάν σου έχουν λείψει τα πρόσωπα αυτά, θα είσαι από τους τυχερούς. Αν, όμως, δε θα ήθελες να τα δεις μπροστά σου, τότε θα πρέπει να προσέξεις τα νεύρα και τις εκρήξεις σου. Το καλό πάντως είναι πως έρχονται για λύσετε μια και καλή τα θέματά σας. Οπότε, πάλι κέρδος σου είναι.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη επιτέλους γυρνάει σε ορθόδρομη πορεία στον τομέα των σχέσεων σου, οπότε πλέον ξεκαθαρίζει το τοπίο και πλέον ξεχωρίζεις ποιους θέλεις να έχεις δίπλα σου και ποιους θα αφήσεις πίσω σου. Μπορεί να είναι νέα άτομα. Μπορεί, όμως, να αποφασίζεις να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία σε κάποιο άτομο από το παρελθόν σου. Ο Άρης επιπλέον περνάει στο σημείο που μιλάει για τον έρωτα! Οπότε, μια φλόγα ανάβει μέσα σου και το πάθος κι ο έρωτας είναι παντού μέσα σου και γύρω σου. Να προσέχεις, όμως, τις υπερβολές, κάτι που έχεις έμφυτο άλλωστε, καθώς μπορεί είτε να τρομάξεις το ταίρι σου ή μπορεί να πέσεις σε λάθη που δύσκολα θα μπορέσεις να διορθώσεις.

 

Αιγόκερως

Έρχεται μια περίοδος που ξεκαθαρίζεις όλη σου τη ζωή. Με τις εκλείψεις στον δικό σου άξονα και στον τομέα των σχέσεων σου αλλά και με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, δε θα είναι καθόλου περίεργο να αναλύσεις μέχρι και τη σχέση που είχες στην Τρίτη Δημοτικού. Όλο αυτό, βέβαια, θα σε κάνει να πετάξεις από πάνω σου εκείνους που πλέον δε σου κάνουν ενώ μπορεί να επιδιώξεις να έρθεις και πάλι κοντά με κάποια άτομα που έχεις καιρό να επικοινωνήσεις. Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα, που έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξεις τους καυγάδες με τα άτομα που μοιράζεσαι την οικογενειακή σου εστία αλλά να προσέξεις και πιθανά ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

 

Υδροχόος

Γυρνάει επιτέλους η Αφροδίτη σε ορθή πορεία! Οπότε, στο κομμάτι του έρωτα αφήνεις πίσω σου τα παρελθοντικά γεγονότα και κοιτάς πλέον μπροστά, χωρίς, όμως, να παίζει ρόλο αν το άτομο που διάλεξες να είναι δίπλα σου είναι φρέσκο ή εάν αποφάσισες να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο άτομο από τα παλιά. Η είσοδος του Άρη στον Κριό θα πρέπει να σε κάνει να προσέξεις περισσότερο τα οικονομικά σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να χάσεις χρήματα είτε από μια λάθος επένδυση είτε ακόμα και να σου πέσουν από την τσέπη. Δεν είναι καιρός τώρα να σου λείψουν χρήματα! Οπότε, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα.

 

Ιχθύς

Φεύγει ο Άρης από το δικό σου ζώδιο και παίρνεις μια ανάσα από όλο αυτό το κομφούζιο που βιώνεις το τελευταίο διάστημα. Από την νέα του θέση θα σε κάνει να πάρεις μερικές πολύ καίριες αποφάσεις σε όσα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και το πώς θα αυξήσεις τον λογαριασμό της τραπέζης σου. Η έκλειψη στον ερωτικό σου τομέα θα σε κάνει να δεις με καθαρό μάτι το πώς ακριβώς θέλεις τον έρωτα και πλέον δε θα κάνεις εκπτώσεις σε αυτό. Επιπλέον, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο σημείο πιθανόν να σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον έρωτα από τα παλιά! Οπότε, ετοιμάσου για μια δεύτερη ευκαιρία, εφόσον βέβαια κι εσύ αυτό επιθυμείς.

 

πηγη

Check Also

Αισθηματικές προβλέψεις 22/6

Βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής Ηλιακής Έκλειψης με την Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και …

Αφήστε μια απάντηση