Home / Αστρολογία / Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 20/11

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 20/11

Μέρα της υπερβολής αλλά και της γκάφας σήμερα, για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Άρης Τετράγωνο Δία κι υπερβολική σιγουριά στον εαυτό μας, η παρορμητικότητα, η έπαρση κι η επιπολαιότητα, βάζουν τρικλοποδιά στις επιδιώξεις μας! Γι’αυτό παραμένουμε ταπεινοί και λογικοί!

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θα υπάρχει μία γενική αναστάτωση στο περιβάλλον γύρω σου. Θ’ αγχωθείς με προβλήματα τρίτων, που θα σε φορτίσουν. Προσπάθησε να μείνεις έξω από όλα και να μη βάλεις τον εαυτό σου σε κάποια δοκιμασία. Έτσι, θα μπορέσεις να αναλάβεις τις δικές σου υποχρεώσεις και να λύσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Η αισιοδοξία για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, ενώ κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Ζυγό φέρνει μια περίοδο πολύ ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, θα κλειστείς στον εαυτό σου, επειδή νομίζεις ότι δεν μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σου συμπαρασταθούν, δείχνοντάς σου το δρόμο για να προχωρήσεις και να λύσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Θυμήσου, πως έχεις από το παρελθόν αποδείξει, ότι διαθέτεις πάρα πολλές δυνατότητες. Φρόντισε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Δίδυμος
Η επιδεξιότητα σου, Δίδυμε, σήμερα θα σε κάνει ν’ αποφύγεις εμπόδια, που θα προκύψουν στον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σε παγιδεύσουν σε καταστάσεις, στις οποίες δε θα ήθελες να εμπλακείς. Προσπάθησε με το δικό σου έξυπνο τρόπο να ξεφύγεις από αυτόν τον κίνδυνο, για να νιώσεις ηρεμία. Είσαι ένα συνειδητοποιημένο άτομο, το οποίο ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλει από τη ζωή. Στη σχέση σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που ίσως να υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, επειδή ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι όλα θέμα τύχης. Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν και χρειάζονται άμεση λύση. Θα μπορέσεις, με τον προγραμματισμό που έχεις, να τα βάλεις όλα σε λογική σειρά και ν’ αντιμετωπίσεις επιτυχώς τον κυκεώνα αναποδιών, που αυτό το διάστημα σε προβληματίζει. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

 

Λέων
Σήμερα, Λέων, η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θ’ αντεπεξέλθεις σε πάρα πολλά προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μόνος σου. Μίλα με δικά σου άτομα, για να σου δώσουν βοήθεια και στο τέλος θα δεις, ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα όμως θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Παρθένος
Η ατέλειωτη σειρά των υποχρεώσεών σου, Παρθένε μου, σήμερα θα σε κουράσει ψυχικά, αλλά και σωματικά. Είσαι σε μία διαρκή κινητικότητα κι αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το αντιμετωπίσεις, κάνοντας ένα καλύτερο πρόγραμμα. Τελικά, θα έχεις πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάθε σου δράση και θα τελειώσεις υποθέσεις, που σε απασχολούν. Φρόντισε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις αρκετό χρόνο για ν’ ασχοληθείς με υποθέσεις, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Η κοινωνικότητά σου θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις και μάλιστα, θα δικτυωθείς σε κύκλους, όπου περίμενες καιρό να μπεις. Θα πάρεις κάποια μηνύματα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και ν’ ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα βρεθείς σε σκέψεις για το πως θα λύσεις κάποιες υποθέσεις στην καθημερινότητά σου. Είσαι άτομο δυναμικό και οι ιδέες σου είναι πάρα πολλές, οπότε μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Προγραμμάτισε το χρόνο σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μοιράσου τις ανησυχίες σου με κάποιο άτομο δικό σου και θα νιώσεις πιο ήρεμα. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να πεις λόγια, που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Κινήσου ανάλογα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου απέναντι σε άτομα, τα οποία βρίσκονται κοντά σου. Είναι καιρός που κάνεις υπομονή για τη συμπεριφορά τους. Μη φοβηθείς να πεις μερικά πράγματα έξω από τα δόντια. Οι υποθέσεις σου έχουν μπει σε μία πάρα πολύ καλή σειρά και θα έχεις την επιτυχία που περιμένεις. Φρόντισε σήμερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει παλιά στη σχέση σου και να προχωρήσεις σ’ ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα τις ολοκληρώσεις. Μην ανησυχείς για κάποιες καθυστερήσεις, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις στρώσει σωστά το πεδίο, για να λυθούν οι υποθέσεις που σε απασχολούν. Στη συνέχεια, αφιερώσου σε πράγματα που σ’ ευχαριστούν, για να νιώσεις καλύτερα. Σήμερα στη σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου πάνω σε καταστάσεις, που σε κουράζουν και καταπιέζουν ψυχικά.

Υδροχόος
Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι, Υδροχόε, είναι διαφορετικός κι αυτό βρίσκεται στη φύση του ζωδίου σου. Θ’ ακούσεις σήμερα πράγματα, τα οποία θα σε εκπλήξουν. Μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία, αφού εσύ κινείσαι στους δικούς σου ρυθμούς, οι οποίοι είναι σωστοί για σένα. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Οι πλανήτες σου δίνουν τις θετικότερες επιρροές τους ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Κι αν δεν έχεις ταίρι, κινήσου δυναμικά και με την υποστήριξη των πλανητών θα έρθει κι αυτό που περιμένεις.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη διπλωματικότητά σου για να πετύχεις σε κάποιες υποθέσεις, οι οποίες καθυστερούν. Μπορείς να τις συζητήσεις και με κάποια δικά σου άτομα, για να σου δώσουν συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις απαραίτητες λύσεις. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που ίσως αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

 

πηγη

Check Also

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/11 έως 25/11

Αν κάποιοι γκρινιάζουν ότι η ζωή τους έχει πάρει κατρακύλα επειδή την ορίζουν τα άστρα …

Αφήστε μια απάντηση