Home / Συμβουλές / μαλακό κρέας!

μαλακό κρέας!

Φτιάξτε την τέλεια μαρινάτα για να μαλακώσει το κρέας!

Για να βοηθήσετε το σκληρό κρέας όπως το αρνί ή το βοδινό κρέας, μαρινάρετε το σε ξύδι, πηγμένο γάλα για τυρί, μουστάρδα ή πουρέ παπάγιας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σκουπίστε τη μαρινάδα και στη συνέχεια μαγειρέψτε τα.

 

πηγη

Check Also

Tips για δερμάτινα

Για να παραμείνουν τα δερμάτινα περισσότερο καιρό μαλακά, βουτάμε ένα βαμβάκι στο γάλα και με …

Αφήστε μια απάντηση